www.audifanai.com Forum Index
  Register FAQ Search Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in 
Log in to check your private messages  ·  fChat
Del seimo dovaneles.(apmokestintu auto)siulau streika

Post new topic   Reply to topic    www.audifanai.com Forum Index -> .: Pasiulymai, Pageidavimai ir Klaidos :.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gedviss
Naujokas

PostPosted: Tue Dec 23, 2008 8:16 pm    Post subject: Del seimo dovaneles.(apmokestintu auto)siulau streika Reply with quote

turbut visi zinot sita dalyka http://az.atn.lt/straipsnis/11840/seimo-dovana tai va. nesu organizatorius, tiesiog noriu paraginti jus prisijungti prie akcijos ir daryti streika bei paraginti kitus klubus. turbut suprantat kad krizes metu nelabai lengva moket mokesti uz savo auto ypac jai esi studentas. todel siulau ragint kitus klubus rinktis prie seimo rumu ir daryti streika su savo auto apstoti ir streikuoti. o cia ka buvau pasakes kitiem klubo nariam. buciau dekingas jai platintumete sia ideja. kiekvienas klubas susiorganizuoja savo streiko laika ir vieta ir tada tariasi su kitu klubu organizatoriais. jai bus norinciu daryti streika. atsiprasau uz nauja tema bet tikrai ja sukuriau nebereikalo. beje --->> "sry kad sukuriau nauja tema, bet turbut jau zinot kad zadama apmokestint auto. mokestis 150 lt i menesi, o jus studentai ir ne tik tikrai turit pinigu tam?esam ir taip melziami ir zeminami tuo labiau krizes metu.. todel siulau daryti streika ir surinkti visus auto klubus (bmfan, bmw kluba, audi kluba, vw ir kitus klubus) ir apstoti seimo rumus bei pradeti streika. as streike nedalyvauciau tiesiog noriu jus paraginti. (esu nepilnametis negaliu dalyvauti) kas sutinka su mano ideja galit diskutuoti cia.ir kas apsiimtu organizavimui. ir sukviestu kitus klubus. (moderatoriai nebauskit labai tikrai palieciau svarbia tema o ir ispejimu man uztenka)galit mane kritikuot ir taip toliau man nerupi, nes zinau kad teisybe sakau.pinigu nera o moket reik uz savo auto. kai kurie juk turi daugiau negu viena. nezinau ar reik moket uz kiekviena atskirai, bet esme tame kad moket reik... pradedam streika kol neprireike moket uz kitus savo daiktus tam tikro mokescio.

"
Back to top
View user's profile Send private message
gedviss
Naujokas

PostPosted: Tue Dec 23, 2008 11:47 pm    Post subject: Reply with quote

Visi prijaučiantys šiai idėjai praneškite ją dar kiek galima daugiau žmonių, draugams, pažįstamiems, giminėms, nukopijuokite šį tekstą ir išsiūskite emailu, kad apie ją kuo daugiau žmonių sužinotų.

O sausio PENKTĄ DIENĄ nuo 8:00 pradedam statyti automobilius prie Seimo, gatvėse, pradedant nuo Seimą supančių aplinkelių. Kituose miestuose galima statyti šalia savivaldybių.

Detales galima susitikslinti tautiečių sukurtoje svetainėje http://www.netylek.visiems.lt/ skiltyje diskusijos.

Be to, nepamirškime pasirašyti, prieš šitą nesamonę: http://www.peticija.lt/visos/2017
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    www.audifanai.com Forum Index -> .: Pasiulymai, Pageidavimai ir Klaidos :. All times are GMT

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum